28 Ocak 2013 Pazartesi

köy evi tadında bir villa

 Bu güzel bahçe ve ev şehrin göbeğinde. Mekanın sahibi hayatı dolu dolu yaşamayı bilen eşi ve çocuklarıda aynı hayat felsefesine sahip kişiler. Evin ve bahçenin her köşesi kendi emeği ile yapılmış, herbir malzeme araştırılarak getirilmiş, sadece boya ,fırça ve bez ile restore edilmiş sanat eseri tek kelime ile. Bu çalışmada ne bir mimar nede bir sanatçı kafa yormuştur tamamen kendi zevkiyle oluşturmuştur ruhu genç adam (öyle tanımlanmasını ister herzaman). Ben bu bahçede yaşlanmak isterdim.  Bir tek ayrıntıyı çekmemiştim o da göl manzarasını. İşin gerçeği bu manzarayı görünce ben gölü çekmeyi bile unutmuştum. Bulduğu bütün eski parçaları maliyeti neyse ödeyip alarak aldığı insanları şaşırtan biridir. Ailesiyle nice uzun yaşam diliyorum bu güzel bahçelerinde...





27 Ocak 2013 Pazar

zor günler

Aslında kötümser olmayı sevmiyorum ama elimde değil işte kendimi ne zaman sıkıntılı ve kötü hissetsem kötü birşey oluyor. Cuma akşamı eşimin amcası vefat etti. Geç saatlerde Tarsus'a gittik. Eşimin üzüntüsü beni de çok üzüyor. Ailesine çok düşkündür eşim. Büyüklerden bir Esat amcası vardı o da gitti. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Cuma akşamı gece yarısına kadar ordaydık. Efe'yi anneme bıraktım. Bu arada ailece hastalıktan kırılır durumdayız. Efe öksürmekten uyuyamamış bizde aynen. Cumartesi erken saatlerde tekrar Tarsus'a gittik. Bir yağmur sanki gök delindi. Saat 11 gibi cenaze töreni vardı. Ben eşime şemsiye yetiştirme çabasında arabaya koşturuyorum tabi. Rahmetli gömüldü matem evine dönüyoruz ben bir kötüyüm anlatamam. İçim titriyor dişlerime hakim olamıyorum. Ayla ablamız gelinlerden biri evine gittik ilaçtır falan derken ben uyumuşum. 2 saat sonra eşim istersen gidelim dedi. Böyle bir günde onu üzmek istemedim dedim ve 4 saat yine matem evinde geçirdik. Ölüyorum dedim resmen evime zor attım kendimi. Benim cuma gününden beri yediğim sadece salata ve 2 yemek kaşığı yemek oldu. İştahım hastada olunca sıfır şu anda. Bugün biraz daha iyiyim.Allah'tan tatile girdik yoksa Efe'yi okula falan götüremezdim. Bunada şükür diyorum ve üretilmiş yayınlar hazırlayamasamda herkesin emeğini merakla takip ediyorum. Sevgiyle kalın:)))

25 Ocak 2013 Cuma

Karne günü mutluyuz:)

Ve benim oğluşumun bu önemli günü için kombinim. Kendi emeğim eteğim, 25 yıllık mazisi olan krep demor kumaş gömleğim, teyzoşumun hediyesi hırkam ve aksesuarlarım. Herkes çok beğendi bakalım beğenecekmisiniz kızlar:)))))



Ne olduğunu anlamasalarda çok mutlular çünkü tatil başladı resmen. İlk karneyi aldı oğluşum. Ondan çok ben heyecanlıydım bugün.

Bu güzel günün hatırası fotoğraflar
Saygı değer tekin hocamız.




Ocak ayı dikiş etkinliği elbisem



Zaman bulup yazmaya devam. Elbise 15 parça sadece kumaş yüzü. Kalıbı çıkardım sadece etek ön ve arka pens hizasından dikine kestim. Ön parça oldumu 3 parça, 2 yan gri orta lila; eteğin arka kısmının kalıbınıda pensten aşağı dikine kestim. Arka parça tabiki fermuardan dolayı 4 parça, orta lila, 2 yan gri; üst zaten kalıpta ön 2 ,arka 2 kalıptan oluşuyordu. Yanlar gri orta hat lila kumaştan hepsini biçtim. Astarıda biçtikten sonra hepsini sırayla diktim. Ben bunu fotoğraflarlada anlatırım yükleyim. Bu arada ben burda dergisinin açıklamalarından birşey anlamıyorum.İnanın modelin aynı sadece tonlamadan dolayı kemer olmaması ve yırtmaç sevmediğim için yırtmacı koymadım. Kendi mantığımla diktim elbiseyi benzedi fikrimce tabi ben daraltırken üzerinde oynayacağım. Etek kısmı tam kalem etek olacak. Kol ekleyeceğim.Fakir kol lila rengi dantel olacak. Daha aklıma gelen olursa anlatırım.

Burda dergisinin ocak sayısında belirlenen 107 nolu elbiseyi kendimce bu şekilde uyarladım.2 renk kumaş kullandım. Uyumunu sevdiğim renkler. Çok severek ve bir okadar hasta yorgun halimle bitirdim fakat annemde ütüleyip fotoğraflayım dedim elektriğin kesilmesi çok kötü oldu. Oyüzden kusura bakmayın özür dilerim. Ve en büyük sorun ben kalıbı 44 çıkarmıştım korktuğum başıma geldi büyük geldi ben bugünden tezi yok söküp daraltıp baştan dikeceğim. 26 şubat oğlumun doğum günü o zaman giyeceğim. bir daha fotolarım. Oylama için gönderelim. Bakalım beğenecekmisiniz?:)))))

Yakası bile umduğumdan güzel olmuştu. Şimdi sök baştan yap:((((

22 Ocak 2013 Salı

müthiş kombinleri ile Atlantic-Pacific



Bu  bayan gerçekten trendi tam anlamıyla yansıtıyor. Bu kadar güzel kombinleri nasıl oluşturuyor diye soruyorum kendi kendime. Bravo doğrusu. Atlantic-Pacific bloğunun sahibesi takibe değer bence.
Gökkuşağı renginde eteğine bayıldım.

35-40 yıl önceki moda



Uzun zamandır çektiğim bu fotoğrafları eklemek istiyordum. Bu elbiseler annemin teyzesine ait ortalama 35-40 yıllık. Annem teyzemizin bunları giydiği dönemlerde incecik olduğunu(elbiseler 40 beden bu arada) ve çok şık giyindiğini söylüyor. Teyzem bunları hep saklamış daha neler var. Benimde bu tarz kıyafetleri sevdiğimi bildiği için parça parça getirir bana. Ben bu kıyafetlere bayılıyorum. Umarım bunların içine girecek kadar zayıflarım.

Bu pudra renkli elbise hem renkleri hemde çiçekli deseni ile vintage modasına hitap ediyor. Omuz büzgüsü ve yaka detayı çok şık. Kumaşıda çok farklı.
Bu elbiseyide annemlerin düğününde giymiş. Etek kısmı 4 parçadan oluşan kloş, üst kısmı yine diğer elbise gibi göğüs kısmından pensli. Kumaşın şifon ve saten kendinden desenli çok şık bir elbise.
Bu elbiseninde başta kumaşı olmak üzere modeline ve rengine hayranım. Fotoğrafta tam olarak belli olmasa da açık fıstık yeşili. Kolları dirsek üstünden manşetli, etek pileli.Düğmeleri bile çok şık şeffaf sarı renkte,kare.


Elimde bulunan son parçada bu dantel etek. Astarı pudra renkli, çok şık bir dantel etek, kloş kesim. Evet gördüğünüz gibi 35-40 yıl önce moda ne ise şuanda da vitrinlerde onu görmekteyiz. Demekki kıyafetlerimize sahip çıkmalıymışız neyin moda olacağı hiç belli olmuyor. Ben bunları şimdilik 40 beden olana kadar saklayacağım ama beğenen olursa satışada çıkartabilirim. Hepsi pırıl pırıl, yıllara rağmen deforme olmamış, benim tarafımdan da yıkanarak bavulda beklemekte. Ütülemeden kaldırıyorum sararmasın diye.
Bu arada kaç gündür yayın hazırlayacak pek tadım yoktu. Efe boğaz enfeksiyonu yüzünden ateşleniyor(şükür bugün daha iyi) , bende  de bir bitkinlik, yorgunluk, bir isteksizlik bugün biraz dikiş makinesinin başına oturdum cık dikilmiyor bu hal ile. Havada çok basık insanın ruhu daralıyor. Neyse bu kadar sitem yeter. 
see you... 

18 Ocak 2013 Cuma

Evimdeyim artık:)

Merhabalar,
Bugün artık pılımı pırtımı topladım evime geldim hergün taşıyacağıma evimde oturayım dedim. Dün akşam kararlaştırdım dikiş eşyalarımı eve getirip öğlen dolmuşla Efe'yi okula götürüp yürüyerek eve dönerim, akşamda yürüyerek okula gider Efe'yi alır dolmuşla eve dönerim.
Amacım; hem yürüyüş yaparak verdiğim kilolarda devamlılığı sağlamak,sağlıklı bir yaşam için en azından yürüyüş yapmak,günümü evimde geçirmek ve dikiş işlerimle mesai gibi akşama bitirmemek
Hal böyle olunca benim için 1 dakika bile önemli. Şimdi taşıdığım eşyaaları yerleştirmeli,kendime dikiş köşesi hazırlamalı ve yemeğimi yapmalıyım. Dünya kadar eşya kapının önünde beni beklemekte.
Burda olmayı seviyorum ve iyiki bu paylaşımlara dahil olmuşum diyorum.
Sevgiyle kalın, görüşmek üzere:)))))))

NOT: Bu arada okul ve ev arası mesafe 4 km gidiş 4 km geliş günlük 8 km. ben 15 dakikada 4 km yürürüm. yani günlük 30 dakika tempolu yürümüş olacağım. Tavsiye ederim. Annemde bende seninle gelirim diyor. O da kilo verme telaşına girdi. Bakalım kızlar karşınıza nasıl çıkacağım. Kendimi 15 hatta bu hafta da dahil 20 günden fazla yayınlamayacağım. Tabiki diktiklerimi yayınlayacağım. Bakalım fark ne kadar olacak.

17 Ocak 2013 Perşembe

karalara büründüm


merhaba,
Bugün ruh halimi yansıtan bir giyim var. Sabahtan beri ruhum daralıyor.Dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Dün akşam çizmelerimi tamire vermiştim. Birşey alacak lüksüm yok bende eskileri tamir ettireyim dedim. Bu arada tamir yapan kişi satışta yapıyor. Bakmadan edemedim alamasamda bakmak içinde para almıyorlar ya. Bu 3 modele bayıldım.Favorim sağ alt köşedeki ama  alabilsem üçünüde alırım. Fiyatları uygun ama bakalım akşam istişare etmek gerekiyor. Çalışmamanında bu kötü yanı var.Kendi kazancımla alırım ama eşimden almasını isteyemiyorum. Huyum kurusun babamdanda istemezdim. Salaklık benimki.
İçinizi kararttım özür dilerim ama insanın her anı bir olmuyor.
Dün akşam ruh halim iyi olsa gerek evde olan tabii anacığımda sağolsun var olan malzemeleri düzenleyim dedim.Renkler azda olsa yayınımı renklendirsin.
hayatınız rengarenk olsun.

Çizimlerim


Çizim yapmak mesleki bir alışkanlık. Özensiz bir akşam oturup sıkıntıdan yaptığım karalama.
1* Vizon rengi dantelden dikmek istediğim dantel ceket,
2*Yaz için asimetrik beyaz gömlek elbise,
3*38 beden dikmek istediğim satış için bir elbise kol ağzı ve etek ucunda siyah renkli ip ile piko yapacağım,
4*buda farklı bir bluz olacak. Taralı bölge düz kesim beyaz olan yer ise üzerine monte edilecek bir detay,
5* Nimet teyze için dikeceğim elbise,
6 Sol resim*Trençkot ve etek üzerinde çalışıyorum,
6 Sağ resim* yazlık kareli rengarenk kalem etek üzerine desendeki herhangi bir renkten demonte peplum parça, üzerine beyaz bluzun bir tarafına dikilmiş dantel motifler gibi,

16 Ocak 2013 Çarşamba

Dantel yaka

Dantel yaka bu şekilde. Gayet basit ama cici duruyor. 5 cm enindeki dantel uzun durması için 3 kat ekledim, üst parça 2 kat.hepsini büzerek teyelledim.beyaz bir saten kurdaleyi boyun çapı ve kurdale olacak kadar kestim ve makinede diktim. Alttaki pembe çalışmada anacığımın sakallı ipten yaptığı battaniye tarzı bir örtü.

Griyiz bugün


Sabah 6:30'da başlar bizde telaş. Babişkomuzu işine uğurlayıp önce evimi temizlerim oğluşumun kıyafetlerini ve kendi kıyafetlerimi hazırlarım. Şöyle bir nete göz atarım. Oğluşumu uyandırır ananeye yola çıkarız. Efoşu okula bırakıp annemle günlük kahvemizi içip yemek yapma telaşına düşeriz(bugün menüde karnıbahar ve patates kızartması var telaşım yok). Sonra ben netin başına geçip (şimdi olduğu gibi) yayınımı hazırlarım. Şöyle bir blogları ziyaret edip dikişimin başına dönerim.Akşam 5'te Efe'yi okuldan eşimide servisten indiği noktadan alıp eve döneriz.Yemekti, sohbetti biraz da dikiş derken al sana 1 gün. Bana yetmiyor ya size?

Evet 1 günün yorumunu yaptıktan sonra gelelim renk kartelasından seçime. Bugün gri giymeyi uygun gördük. Tabi ben 3 yıl dolap bekleyen bluzumu, dantel yakamı (el emeği), ve dıy proje eteğimi giymeyi istedim. Ceket seçeneğim yok. Dolapta giyemeyip bekleyen bütün kıyafetlerimi giymeyi planlıyorum bu kış. Allah gördüğümüzden geri koymasın. Bayada giyilecek parça varmış. Zayıflamanın gözünü saveyim:))))
Ben;
Etek: dıy projesi(pantolondu etek yaptım)
Bluz; Alımlı(Adana'da yerel bir mağaza)
Mont:LCW
Yaka;Kendim yaptım
Çorap; Penti
Çanta;nine west(hediye)
Çizme;geçen kış realden almıştım.
Efe;
yelek:ananemizin eseri
Pantolon:LCW
Gömlek;LCW
Kravat;lacivert(dayımızın dolabından:)
Ayakkabı;Dün akşam realden aldık.

Bu günlerde kafamda bir çok tilki dolaşıyor. Şantiyeden bir arkadaşın dediği gibi "ya kuyrukları birbirine değerse" ozaman kısa devre olacak kesin:)
Karalamalarımı aldım elime ne planlamışım ne noktadayım. Eklemeler, çıkarmalar dedim hepsini yapmak istiyorum.En iyisi para harcamadan olacakları yap dedim kendi kendime. Örnek olarak; Yeşil diktiğim trençkota ve eteğe aklımda olan modeli aktarıp piko yapmak, Evde babımın formasına ait kumaştan eşime 2012-01 sayılı burda dergisinde yer alan ceketi dikmek. Dikiş aralarına deri detay koymak istiyorum. Bekleyecek yine ama olsun kalıbı çıkarıp biçeyimde:)
Yine babamın formasından olan kumaşla (açık mint yeşili) 38 beden tasarladığım modeli dikmek. Onun için malzeme var.
En uğraştırıcı olan ise bol kıyafetlerimi daraltmak. Yeni imajlar eklemek.
Daha listede neler var neler. Durmak yok işe koyulmalı.
Çok işim var çok...

15 Ocak 2013 Salı

Kahverengiyiz:)




Bugün eczaneye uğrayıp tartıldım. Merkez orası:) Şuanda 77 kiloyum 14 kilo vermiş durumdayım toplamda. 42 beden oldum çok şükür, 5 kilo daha versem çok güzel olacak. Üzerimdeki pantolon 3 senedir dolapta hiç giyilmemiş şekilde duruyordu. Kıyafetlerimi üşenmeden tek tek denedim abartısız 10 adet pantolon,etek ve elbise 3 parmak bol.Giyecek birşeyim kalmamış durumda. Yeni diktiklerimi ve 3 sene önce yine 75  kilodaydım. Ozaman aldığım dar kesim pantolonları giyiyorum. Ya evdekileri daraltmalıyım yada yenileri dikmeliyim. Annem bunları hamilelik olursa ihtiyacın olur daraltma diyor. Bende dolapta duracağına daraltayım ozaman kısmette olursa hamile kıyafetleri dikerim.
Bu arada;
Ben;
bluz: leopar penye-hediye
pantolon:LCW
Çanta:nine west
Efe;
Ceket :Ananemizin eseri:)
Arabada fotoyuda ihmal etmiyoruz:)
Kuzuşum uyurken öyle tatlı görünüyorki 5 dakika sonrasında uyanıyor ve başlıyor didişmemiz:)
Bu da benim öğlen yemeğim. Hepsini yemeyeceğim tabi annem ve babamda yiyecek.Akşam için tabii canım kocacığım ve oğluma tavuklu bezelye yemeği yanında pirinç pilavı yaptım. Ben yemiyorum ama onlara hergün çeşit çeşit yemekler yapıyorum annemle beraber. Mesela onlara dünde patlıcan tavası yaptım etli yanında pilav yoğurt hiç ihmal etmem. Haftasonu hiç şaşmaz mangalımız Adanalıyık :) adı üstünde. Mangalda ya balık, ya et yada tavuk olur. Efe çok seviyor. Evimizin önüde müsait gel keyfim gel. Evde balık yendi demezsin. Bir de bu kendi evimiz olsa minik, şirin ne güzel olur. Kısmet:)))

14 Ocak 2013 Pazartesi

Gerçek kürk SATILIK




Yeşillendik ana-oğul haftanın ilk günü.
ben;
Deri ceket:pullıt
jean:colin's
Kazak:25 yıllık var dayımındı:)
Gömlek: Eşimindi dolap bekliyordu:) LCW
Çanta:sarach 
Flar: hediye
Efe;
Ceket:anneannemizin eseri.evdeki artan iplerle

GERÇEK KÜRK
Bu kürk 35 yıllık. Babannem anneme hediye etmiş. Toplamda 3 defa giyilmiş benim için saklamış. Bende uzun boylu olunca kolları kısa geldi. Eğer talep olan varsa satabilirim. 40 beden civarında ,gerçek tilki kürküdür. Bende karşıyım ama alınmış bir kere almak isteyen olursa.
Ne Dikiyorum?
Dün 45 dakika ancak makinenin başına oturabildim. Diş ağrısı çekince dikmeye mecalim yoktu. Dikmek içinde az bir miktarda olan kadife ve tülü değerlendireyim dedim. 36 beden ancak çıkardı. Banada olmayacağı için satılık olacak. Bugün bir foto ama yarına bitmiş halini yayınlarım.

 

13 Ocak 2013 Pazar

Eğlenceli akşam

Dişimin ağrıdığı kötü bir gün. Yinede iyi görünmeye çalıştım. Kendi diktiğim etek ve bluzu giydim. Bu bluz favorim oldu.Başka renklerinide dikmeliyim.Bluz önemli değil bolluğu ama etek 2-3 parmak bol. Son anda ne giyeceğime karar veremeyince çengelli iğne ile tutturdum sormayın. rezillik diz boyu.

Garson pek becerememişte olsa anısı olsun diye çektirdim. Mailece yemekteyiz.Eşimin ablası,eşi ve çocukları. Güzel bir akşamdı. Değişiklik iyi geliyor bazen.
Anasının kuzusuda kıpır kıpır duramıyor yerinde iki lokma zorla yedi.

Nesrin abla "bak güldürmeden çek" diyor eşime. Gülünce gözler kayboluyor:) güzel bir fotoraf oldu.

11 Ocak 2013 Cuma

Yarım dikişler ama Neden


Bluzumu ve dar eteği toplamda 1 saatlik bir emekle diktim. Bluz Burda 2012-12 nolu derginin 119a nolu kalıbı ile dikildi.Değişiklikler yaparak binbir çeşit model çıkar bu kalıpla ben çok sevdim bu kalıbı. Bluzun yarım işi yakasına koyacağım lacivert dantel. Malesef şimdi alamıyorum bekliyor. Etek 1987 burda dergisinden klasik bir kalem etek kalıbı ile çıkarıldı. Bu kalıpta tam benlik,siyah eteğim ve pazen kumaştan diktiğim kalem eteğimle aynı kalıpta. Etekte astar alınmasını bekliyor. Dursun koyduk adlarını. Tam yazlık uçuş kumaş bluzla, ince yazlık etekpensleri ile kadınsı bir vurgu yaratıyor.
Bu eteğimde trençkotun kalan kumaşı ile diktim. Pratik kesim kalça ölçüsünün 20 'şer santim fazlası hesap edilerek kestim,belini büzdüm ve bel ölçüm kadar(düğme,ilik ve dikiş payı +) kumaşı beline yerleştirdim. artan ufak kumaştan birde fiyonk. Pazartesiye üzerimde görürsünüz. Gömlek babanne dolabından en az 40 senelik var ama bu senenin trendi. Hanım hanımcık bir kombin oldu.
Evet bu da benim ömrümü tüketen buklet ceket. Asimetrik kesim belden kloş lacivert ek ve dıştan çalışılmış fermuarı ve alabilirsem fermuar yanlarına yerleştirecek danteli ile çok hoş bir ceket olacak.
Üst kalıbı Burda 2012-11 tarihli dergiden 122 nolu kalıbın üst kısmını kullandım. Lacivert dar etek ile güzel bir kombin oldu. Ceketi kot ve kumaş hertür pantolonla bahar havalarında tek olarak giyebilirim.

Nasıl olmuş:)
Bitmiş halleri ile dikim çalışmalarımın resimlerini ilerleyen günlerde eklerim.
see you...

Efelerin Efe'si


Yakışıklı oğlum benim. Bugün başrolde Efe yer almakta:) Oğluma kadife bir parça kumaştan papyon yaptım. Çok yakıştı zibidiye.
Gömlek: Kadife-LCW
Pantolon: Kalın keten-Lacivert-LCW
Papyon: Ben diktim
Süveter: Anneannemizin eseri
Okullarda sivil kıyafet uygulaması seneye ama biz bu sene başlattık. Forma 2 gün idare ediyor. Pantolonuda düğmeli kullanamıyor. Bende keten beli lastikli pantolonları kullanıyorum. Rahat etmesi önemli(wc sorunu). Bence sivil kıyafete geçiş çok akıllıca çünkü forma hergüne ayrı olarak alınmak zorunda yıkasan kurumuyor. Ben oğluşuma rengarenk kıyafetlerde dikerim. Mis gibi giydirip gönderirim. Kalın yünlü bir kumaşım var oğluma trençkot dikeceğim bir tanede aynı kumaştan babamıza. Onları takım halinde giydirmek hoşuma gidiyor. Kısmet olurda birde kızım olursa bende yalnız kalmam:) Efe kardeş babamızda 2. çocuğu istiyor olur inşallah.

Bu arada bende soğuktan ne giyeceğini şaşırmış durumda ne bulduysam giyiyorum. Ben çok üşürüm hiç ısınmam. Üzerimdeki montumu geçen sene patronum yılbaşı hediye etmişti.
Mont: hediye-Mango
Bere: hediye-Nimet abladan:)
Kot: Colin's
Kazak(dış): LCW
Kazak (iç): YKM
Flar: hediye
Makyajımda çok hoş oldu ama belli olmuyor. Pembe-mavi tonlarında.
Arabada resimi sevdik.Beresi kaymış kuzumun.
byeee...


9 Ocak 2013 Çarşamba

hava çok soğuk

Adana'da bu soğuğa alışık olmadığımız için 5 derecelik hava bile içimizi donduruyor. Üzerimde 3 kat kazak, içi kürklü örgü mont ve ben hala üşüyorum. Fotoğraf çekilirken soğuğun yüzümü bıçak gibi kestiğini söylesem yalan olmaz.
Bugün sabaha kadar diş ağrısı çektim. Sabaha karşı ancak uyuyabildim. Saat 11'de kalkıncada elim yüzüm şiş. Bu ağrıyı kaç gündür çekiyorum. Sersem gibi oldum. İlaç kullanıyorum bitsin doğru doktora.
Hergün annemlerin oraya gidiyoruz. Efe'nin okulu annemlerin orada olunca sabah evden çıkıyoruz akşam dönüyoruz. Zor oluyor.2. dönem servise vermeyi düşünüyorum. Ozaman evimde dikişimi diker ve zamanı güzel değerlendiririm.
Bu balkızda benim arabam o olmazsa evden çıkmak işkence. Hergün dünya kadar eşyayla evden anneme,annemden eve gidiyorum. Eziyet ediyorsun kendine diyor. Napalım Efe'nin yedek kıyafetleri, dikiş malzemeleri, laptop, ve evde durmadığım için mutlaka yıkanmış kurumayı bekleyen çamaşırlar. Sepetle koştur koştur yukarı çıkıyorum:)
Eee bu kadar sohbet yeter. Sıra yemek yapmaya ardından dikiş makinesinin başına. Bu arada model belli olmuş. Bu ilk katılımım oldu umarım beğenilir.
Yarım kalan dikişleri tamamlayıp modele başlayalım.
Sevgiyle kalın, sıcakcık,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum.
see you...

8 Ocak 2013 Salı