29 Temmuz 2013 Pazartesi

Sayılı Günler...

 Cuma akşamı yazmış olduğum bir mail hala sessizliği korumakta. Son projem bir aksilik çıkmazsa ve üretimden sıkıntı yaşamazsam çarşambaya bitecek ve bende işten ayrılacağım. Çok zor geçecek 2 gün daha. Bir defa şevkim kaçsın mümkün değil adapte olmam. Proje almıyorum ve çizmiyorumda. Diğer mimarlar uğraşsın geldiğinde. Ben gideceğim günü iple çekiyorum.

İstifam ile ilgili maile kimseden ses yok. Bende etkiye tepki sessiz sedasız giderim elbet. Benim emeğimle alınmış büyük bir projeyi adımı anmaksızın yapmak ve ben yaptım diyerek üzerimden prim kazanmak kesinlikle kabul edeceğim bir davranış değil.

Hepsi birer tecrübe kesinlikle. Elbette bende aradığımı bulacağım. Biraz oğluşumla vakit geçirip belki iş olaylarına sıcak bakarım. Belki 2. bebek olduktan uzun bir süre sonra kendi işimi kurarım. Bilemiyorum şuanki yorgunlukla herşey ağır geliyor bana.

Hayırlısı olsun....

26 Temmuz 2013 Cuma

HAMİLELİK VE ZOR GÜNLER:(((

Merhaba,
Uzun zaman oldu, herkes gibi bende bloğumu ihmal eder oldum. Aslında yalnız bloğumu değil ailemi, çevremi en başta kendimi.

Bir heves ile başladığım iş yerim şu anda bana çok acı vermekte.. Aradığımı bulamadığım gibi hiç tahmin etmeyeceğim şeylerle karşılaşıyorum maalesef. Neden herkes bir çıkar peşinde, niye kendi işleri ile değilde başkasının ekmeği ile oynamayı seçiyorlar. İşe ilk girdiğimde ön yargılarım beni yanlış kararlar vermeye yöneltti ve acısını çekiyorum. güvendiğim insanların aslında birer hilekar olduğunu görmek ve bunun üstüne müşterilerin işlerini yapmamın yanısıra sanki benide satın almışcasına yaptıkları terbiyesizlikler inanın dama derdirtti artık.

Hamileliğim zor ve kötü geçmekte iş yerindeki huzursuzlukta hat safhada dayanamaz durumdayım. işten ayrılacağım ama ne zaman bilmiyorum. ,

En büyük üzüntümde Efe ile ilgilenememem. Bana çok ihtiyacı var ve ben eve gittiğimde sadece uyumak istiyorum. çok üzülüyor. inanın her sabah işi gücü batsın diyorum. Kuzumun psikolojisi bozulacak ilgiden başka bir isteği yok parasıda batsın.

Mağaza için çok hevesli başladığım uygulama yaşadıklarımdan sonra yaptıklarım haz vermez oldu. Bende durum bundan ibaret. Eserlerimden bir kaç kare.


11 Temmuz 2013 Perşembe

HAMİLELİĞİN 2. AYI BİTTİ:))


Merhaba,
Uzun zaman oldu bloğuma uğramayalı yoğun iş temposu, sıcak hava ve hamileliğin en zor günleri beni perişan etti tek kelime ile. Halimi görmektesiniz. Mimar dediğin bakımlı olur ben tam tersi biraz heves vardı o da bulantı ile başlayan sabah sıcak hava derken inanın üzerime giydiğim her parça çıldırtıyor resmen.
çok şükür kazasız belasız 2. ay bitti. Bugünlerde doktora gitmeliyim ama iş yoğunluğu çok fazla gidemiyorum.
Bu arada çok hızlı kilo alıyorum. Midem bulansada gözüm hep yiyeceklerde, yeterki ağızdan çıkmasın anında yemek istiyorum. İş yerinde yasak var kimse yemeklerden bahsetmeyecek. Elemanlarım çok anlayışlı ve ilgili hamilelik benden çok onları heyecanlandırıyor. Ben sinirlendim mi "aman ne olur bak bebişi düşün" diyerek sakinleştiriyorlar. Kilo verdiğim dönemde ciddi manada midem küçülmüş. Şimdi yediğim herşey rahatsız ediyor beni. Kilo bile aldım. Vay halime:)))