5 Eylül 2013 Perşembe

Sonbahar Geldi:))))

Meşhur Adana sıcağı bugün itibariyle yurdu terk etmiş gibi. İnşallah yalancı bahar olmaz:) Dün artık sabrımın son noktasındayken yağmur fırtına çat kapı geldi. Mutluluktan havalara uçacağım. Ben sıcağa dayanamayanlardanım. Tahammül sınırlarımı dün saçlarımı kestirme noktasına gelmiştiki serinledi binlerce şükür.

Sabah sabah bu serin hava ile uyanmak ne kadar özlediğimiz birşeymiş yaaa. Hamileliğin verdiği rehavette var. Şükür 18 haftamız bitti sayılır. Tabiki ben hep bu hafta durumlarını karıştırıyorum. Yarın bir aksilik olmazsa doktora gidip bebişimi görmeyi istiyorum bakalım napıyor bıcırık. Cinsiyetinide öğrenemedik daha onuda öğreniriz kısmetse. Ufak ufak kıpırdamaları hisseder oldum. Şuanda yediğim bir lokma böreğin etkisimi var bilmiyorum ama kıpırdamalar var.

Bu günlerde hareketlilik hakim bizde. Eşimin ablası Nesrin abla ile güzel kararlar aldık ve onun için araştırma içerisindeyiz. Kısmet olursa beraber birofis açacağız. İç mimari üzerine. Bu konu ile ilgili mobilyacımla beraber aynı zamanda showroom niyetine kullanacağımız ofise mutfak ve banyo dolapları için malzeme seçiyoruz. Piyasa araştırmaları ve mevcutta yaptığım ev tadilatıda devam etmekte. Emin adımlarla acele etmeden ticarete atılacağız.

Kısmet olursa önümüzdeki ay evimizi taşıyacağız. Aynı apartmanda başka bir daireye. Doğumdan önce bunları hep düzene koymalıyım. Evimi hazır değiştirmişken bazı yenilikleride kendi el emeğimle yapmayı planlıyorum.

Anlayacağınız plan program çok hayırlısı neyse o olsun bakalım.

Bu yayınımda geçen haftasonu gitmiş olduğumuz bir akraba düğününde eşimle hatıra fotoğrafını eklemek istedim. Düğüne giderken giyecek birşey bulamadım. Çözümü kilolarımıda kapatacak siyah elbisede buldum:))

5 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

herşey gönlüne göre olsun canım. gelişmeleri merakla bekliyorum :))

arch.fikriye dedi ki...

Sagol canim guzel dileklerin icin.hayirlisi bakalim.

suhuba dedi ki...

Süper serinlik sana iyi gelecek :) Umarım ikinizinde iyi haberlerini verirsin. Öpüyorum

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Hemen yer degistirelim, ben sicagi cok seviyorum sende sogugu. Ama 12 ay kis ve kisbasi yasayacaksin ona gore iyi dusun derim:)) Bu arada bebis icin gozunuz aydin, saglik ve sihhatle gelir insallah. Kolay gelsin isleriniz, ve hersey planladigin gibi olsun...

Unknown dedi ki...

antalyada iki gündür gecleri serin ama gündüz gene çok sıcak :)