27 Kasım 2012 Salı

Ev dekorasyonu

hayırlı günler,

Bugün annemler şehir dışından geldiği için evi ile ilgili işleri halledip yemeği yaptım ve ancak şuanda vakit bulabildim.
Kısa bir süre önce bitirdiğim bir projemi sunmak istiyorum.Salon ve oturma odasına ait yenileme çalışması.Fotoğraflarla aşamaları takdim edeyim.



eski hali
 




eski hali
 

eski hali
 

Fotoğraflar evin salonuna aittir. Tarz olarak demode olmuş mobilyalar, uyumsuz aksesuarlar, abartılı  bir perde, genel havasında koyu renkler hakim. Bu renkler bu büyüklükteki bir salon için kasvet verici. Evet sırada bu daire için yapmış olduğum tasarımı sunmak istiyorum. Bu arada salonun güney cephesindeki pencereyi fransız pencere haline getirdik. Batı cephesindeki balkona açılan kapıyı iptal edip havalandırma amaçlı bir pencere haline getirdik.Evet gelelim değişime, şuanda zamanım olmadığı için yapım aşamalarını daha sonra ekleyeceğim.Buyrun beğenecekmisiniz bakalım.



                                              yeni hali
 




Masanın sandalyeleri daha gelmediği için mola verirken eski sandalyeleri kullandık:) Düzenlemeyi biteremedim Çünkü bazı problemlerden dolayı son olarak bu halini eklemek istedim.Tasarımdaki koltuk iskeleti haricindeki herşey tarafıma aittir. Beğendinizmi?

2 yorum:

projecantasi dedi ki...

Ne kadar ferah olmuş eviniz. Beyaz herzaman iyidir :)

arch.fikriye dedi ki...

beğendiğiniz için teşekkür ederim Proje Çantası. bu daire dekore ettiğim dairelerden biri benim evim değil.sizin evinizde çok güzel görünüyor meslekten dolayı sanırım.beyazı seviyorsunuz. benim evim daha minimalist tarzda.küçük ama şirin.