21 Mart 2013 Perşembe

Babanne Gömleği ve İspanyol paça jean

Dün yayınımda pantolonuma doyamadığımı yazmıştım. Bugün yine proje görüşmesi için ziyarette bulundum eski çalıştığım şirketi, tabii herkes şokta "sen nasıl zayıfladın, çabuk ne yaptığını söyle" vs. vs. artık alıştım ve tam liste sunacağım.
Benim duba gibi halimi yakinen bildikleri için şok oldular. Eski patronum "gözlerime inanamıyorum, ne yaptın da manken gibi oldun, sanki bambaşka biri var karşımda" proje unutuldu resmen şirkette tek konuşulan benim nasıl zayıfladığım.

Gömleğim babanne dolabından 30 yıllık vardır. Onlarda tam hatırlamıyor. Ben bugün krem rengi düz gömleğimi giymiştim ama annemde değiştirdim. Vee resmen aşık oldum asil duruşuna.
Ben yine aynı jean ile kombinledim, deri ceket ve portföy eşliğinde, aslında ayakkabımda çok cici ama çekmeyi unutmuşum. Dolgu topuk nostaljiyi andırıyor ve acı kahve renginde.

Fotojenik değilimdir. Hiçbir zaman süper diyebileceğim bir fotoğrafım olmamıştır. Gömleği yakından görebilmeniz için çekmiş oldum. Bileğimde inci kolyem var inci küpe ile takım olsun istedim.
Deri ceket bile fazla geldi bugün havalar resmen yazdan kalma.
Görüşmeden sonra üniversiteden arkadaşımla uzun zamandır görüşemeyince soluğu güzel mi güzel evinde aldım.
İkiz villa harika bir bahçe, yalnız sohbet koyu olunca fotoğraf çekmeyi unuttum bir dahaki sefere umarım.
Nasıl tarzımdaki değişiklikler göze hoş görünüyormu? Yakıştırıyormusunuz giydiklerimi?:))))

14 yorum:

X madame dedi ki...

gömleğine bende bayıldım harikaymış gerçekten çok asil duruyor. ve kot ile şahane olmuş...
eteklede güzel olur ama ozaman daha ağır ve klasik kaçar böyle ise çok cici olmuş sanada çok yakışmış :)

ANTİGONE dedi ki...

gömleğe ben de aşık oldum sanırım! çok yakışmış ;))

Yelek dedi ki...

Bloğunuzu henüz keşfettim ve baştan sona taradım. Paylaşımlarınız ve sıcaklığınız, doğallığınız ve samimiyetiniz çok hoşuma gitti. Ayrıca eski kilonuzla ilgili resminizi de gördüm ve şok oldum. Resmen diğer yarınız gitmiş. Tebrik ederim. Hep böyle incecik kalmanız dileğiyle.Kendimi bildim bileli rejim yaptığım için sizinde zayıflama hikayenizi dinlemek çok hoşuma gider. listeniz veya tüyolarınız varsa bizimle paylaşırmısınız. İnsanlık tarihine bir nevi katkınız olsun.Belki bu sayede gaza gelirde bizde yine rejime başlarız:)))

arch.fikriye dedi ki...

x madame: sağol canım beğendiğine inan çok sevindim. aynı kanaatteyim spor ve şık kombinlemede ideal bir parça. kalem etekle daha klasik kullanırım.daha ne gömlekler var sırayla:)))

arch.fikriye dedi ki...

Antigone; çok teşekkür ederim. bende aşık oldum. kendi dolabıma izin çıkarsa transfer edeceğim:)))

arch.fikriye dedi ki...

Funda Çağlayan; hoşgeldiniz ve beni mutlu ettiniz. seve seve paylaşırımki resmen çevremde bir deprem söz konusu "nasıl başardın "diye. azim,irade ve kararlılık.ben hiç bir liste uygulamadım sadece vücudumun gereksinimlerini karşıladım. zararı dokunanları anında kestim ve asla elimi sürmedim.daha dinç ve daha sağlıklıyım. tuz,şeker ve un bunlar beni mahveden 3 beyaz.tuzu bir miktar fazla olsun yemeğin ertesi gün hasta oluyorum ve şişiyorum. doğal olarak almaya çalışıyorum. aslında herşeyde bir miktar var.yemektede kaya tuzu kullanıyorum az miktarda.ekmek, makarna,pilav,tatlı,pasta,asitli içecekler,çerez vs. aklına gelen bütün gıdaları çıkardım hayatımdan. süt,peynir,yoğurt mutlaka,baklagiller mutlaka,her hafta et,balık veya tavuk tüketirim.meyve ve sebze mutlaka en önemlisi şeker ihtiyacımı kuru incir ve kuru dut ile karşılıyorum. mevsiminde hatay hurmasını hergün 1 adet yedim. hergün bir miktar ceviz ve fındık mutlaka.ben kuru fasülye ve nohutu ağzıma sürmezdim şimdi hergün olsa yerim.yeşil mercimek hastasıyım.salatayı yapar içine haşlanmış mercimek yada nohut yada fasülye koyarım. vee mutlaka spor hergün 9 km yürüyüş ve aletli jimnastik.daha detaylı bir yayın sunarım:)))

Yelek dedi ki...

Ayrıntılı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Şu rejim işi aslında kolay ama bir o kadar da zor. İnsanın kendi beyninde bitiyor iş. İnşallah en yakında bende kendime çeki düzen vereceğim. İmrendim size doğrusu. İncecik görüntünüzle güzel günler geçirmenizi dilerim.

Yelek dedi ki...

Ayrıca bluzunuz süper bayıldım. Ne varsa eskilerde var.

arch.fikriye dedi ki...

Fundacım güzel yüreğin ve bakış açına hayran kaldım.teşekkür ederim ve eminim sizde de bu azim var ve başaracaksınız.yemesemde olur sağlıklı bir beslenme benim hayata bakış açım diye düşünerek kafaya kodlamak lazım.bir dönüm noktası mutlaka olacaktır. Allah daha büyük dertler vermesin elbette nefsimize hakim olacağız:))sevgiler

Bak Bu Harika dedi ki...

Bence harika olmuş. Gömleğe bayıldım. Bloğunu izlemeye aldım. Ben de bloğuma beklerim.

www.bakbuharika.com

zeynep dedi ki...

Annemin de vardı böyle bir bluzu vardı nasıl da şıktı.Size de çok yakışmış doğrusu..

arch.fikriye dedi ki...

bak bu harika:teşekkür ederim beğendiğinize sevindim.bende takipteyim:)))

zeynep: bizimkiler sağolsun onlar saklamış bende sahip çıktım:))eskilere bayılırım daha zarif ve asil kıyafetler varmış.

keskin makas dedi ki...

gömlek çççookkk güüüzeeellll

arch.fikriye dedi ki...

Keskin makas;sağol canım bende attıp dolaba. becerebilsem bu tarz gömlek dikeceğim inşallah.