16 Mart 2013 Cumartesi

Puantiyeli Bebe Yaka bluz diktim

İlk kumaş alımımdan olan lacivert üzeri rengarenk puantiyeli viskon kumaşımı favori bluz kalıbımla diktim. Bebe yaka sonradan kumaş artınca yaptım ilk denememe göre gayette güzel durdu belli olamıyor çünkü Efe'nin çekebildiği en net fotolar bunlar.
Kolları dirsekte.Kış aylarında üzerine ceketle, yazın etek ve pantolonların üzerine giyebileceğim rahat bir bluzum oldu.
Lacivert pantolonum ve vişne rengi botlarımla kombinledim.


Bu fotoğrafıda kendi çabamla çektim ancak bu kadar oluyor.Daha güzel foto ile tekrar yayınlarım.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

puantiyeleri oldum olası severim :))sende pek bi cici dikmişsin.mankenlere taş çıkartıyorsun vallahi:))maşallah sana iyice süzüldün gerçekten.çok çıtı pıtı oldun:))hep böyle kal:)

arch.fikriye dedi ki...

teşekkür ederim Zerrincim.bende severim şimdi aklımda pudra zemin üzeri siyah puantiyeli kumaş var.ben hala kendimi şişman görüyorum.içime sinmiyor bir türlü.

ANTİGONE dedi ki...

bluz çok güzel olmuş, ellerine sağlık. bu arada diyet veya spor durumları mı var? zayıflamışsın baya.

arch.fikriye dedi ki...

beğendiğinize savindim Antigone. sizin yaptıklarınızın yanında işte elimizden geldiği kadar. evet 4-5 aydır diyetteyim ve yürüyüş.20 kg verdim.iri kemikli ve uzun boylu olunca nasıl yansıyor bilmiyorum ama 91 kg'dan 70 kg düştüm şükürler olsun.

Unknown dedi ki...

bilirim o psikolojiyi ama bbütün samimiyetimle söylüyorum mankenler kadar zayıf duruyorsun.azmine şapka çıkarıyorum:)birde seni uyarayım dedim mobilya hakkında sakın boyama çünkü sağlıklı bir sonuç çıkmıyor:)tecrübeyle sabit:((

arch.fikriye dedi ki...

Gerçekten moral oluyor bu tepkiler sağol Zerrincim. Sorma eşimde aman bak yapamazsın mahvolur diyor. Küçük bir parçada deneyeceğim iyi sonuç olursa devam ederim. tüm mobilyalarım siyahtı benim. ha diyince değiştirilmiyorda.