17 Nisan 2013 Çarşamba

Bu günlerde...

Merhabalar,
Kızlar bir yorgunum ki sormayın. Kafa yorgunluğu beden yorgunluğundan daha çok ağır geliyor insana. Bu cuma üniversite yıllarımın en anlamalı ismi canım arkadaşım,kardeşlikten de öte, aynı evi paylaştığım ve benim kahrımı çeken biricik arkadaşım geliyor. 2004 de okul bitti o zaman bu zamandır bir araya gelemedik.
Mesafelerimiz uzakta olsa sürekli telefonda nette paylaşırız herşeyi. Ben eş çocuk durumundan, o da iş durumundan gelemiyordu. Şeytanın bacağını kırdık. Durum böyle olunca evdeki tadilat işlerini 3 güne sığdırmaya çalışıyorum. Her türlü zorluğun üstesinden gelirim. Bugün balyozu aldım elime kırım yaptım. Zayıflamama rağmen gücüm kuvvetim yerinde maşallah:)) Bu arada 63 kilo oldum. Enteresan gelecek elimdeki 38 bedenler bol gelmeye başladı. Zaten üstümde gördükleriniz forma oldu resmen. Bir eşofman birde bu keten pantolon(düğmesini açmadan giyip çıkarıyorum bacak kısmı dar kesim olmasa buda bitti) giyecek başka pantolonum yok. Dikmeye niyetlendiklerimi evin işi bitsin arkadaşımıda ağırladıktan sonra bitireceğim.
Koltuklarımın kılıfları dikiliyor cumaya teslim, mutfak siparişi verildi cumaya teslim ve bunun yanında benim yaptıklarım. İnanın kafamı kaşıyacak zaman yok ama şuanda mecburiyetten birşey yapamıyorum. Elim kolum bağlı yarını beklemem lazım.
Allah'ım sen yardımcım ol hayırlısı ile cuma gününe bitsin diye dua ediyorum.

Efoş tarafından çekilen fotoğrafların hemen hepsi böyle yarım yamalak. Birkaç tane çekiyor sıkılmazsa bende düzgün olanları ekliyorum. Bu fotoda çok net ışıl ışıl ama yarım çekmiş zibidi. Ümidi kesip makineyi elinden alacakken çekmiş:))
Görüldüğü gibi okul telaşı hergün bir telaş. Efeyi okula bırakana kadar birşey yapamıyorum çünkü ne çenesi ne de eli ayağı duruyor. Dün otobüsü beklerken bir satıcı hergün göre göre teşhisi koymuş "maşallah ne hareketli çocuk bir dakika duramıyor yerinde" diyor bende "sormayın" dedim. Fotodan da bellidir bitkinliğim çoğunluğu Efe'den ve hayat telaşı.
Hergün yoğunluk evde olmama rağmen bitmiyor. Bugün Efeyi okula bırakıp eve yürüdüm( 4.5 km hergün yürüyorum) ordan pazara gidip alışveriş yaptım, eve geldim yemeğimi yaptım, aldım balyozu elime kırım yaptım, çamaşır iş güç derken saat 5 oldu havada yağmurlu olunca dolmuşla gittim.Gün biter bizde telaş bitmez.
Şirin evimi düzene koyduktan sonra öncesi-sonrası fotoğraflarla yayınlarımı sunarım.
Kendinize çok iyi bakın kızlar sevgilerimle...

NOT: Hergün biri sen ne kadar zayıflamışsın cümlesi ile yanıma geliyor.Alıştım artık marketteki adam bile "yenge siz nasıl zayıfladınız ya hastamısınız". Yok diyetteyim (anneme göre ölüm orucu) diyorum. Sporun çok faydası var ve hergün 20 adet mekik çekiyorum mutlaka, pilatese zaman ayıramıyorum. Mekik gerçekten çok faydalı 1 haftadır yapıyorum ve hem yürüyüşün hemde mekik çekmenin faydasını inanın görüyorum. Tavsiye ediyorum. Yemek düzenime hala dikkat ediyorum kontrollü bir şekilde. Hedefime inene kadar durmak yok zaten. Herkes yeter diyor ben biraz daha diyorum.

4 yorum:

blogdayaparimkariyerde dedi ki...

Maşallah sana valla daha da fıstık gibi olmuşsun:)

Unknown dedi ki...

o zaman sabırsızlıkla yarını bekliyorum lütfen ayrıntılı bir şekilde paylaşırsan sevinirim.maşallah fıstık gibisin fıstık şu havalar bi ısınsın yürüyüşe başlıycan bende.kolay gelsin sana.sevgiler...

arch.fikriye dedi ki...

tatlım valla kilo vermeye doyamıyorum resmen.sende de fıstık gibisin maşallah.

arch.fikriye dedi ki...

Zerrincim bugün sadece Efe'nin odasını yayınlayabildim.eksikleri tamamlayım güzel güzel yayınlayım evimi.mutfakta takıldı bir güzel oldu şirin şirin.yürüyüşe izin vermiyor yağmur bir de evde iş güç olunca dolmuşla geliyorum eve ama evde koşturmaktan canımda çıkıyor valla.