24 Nisan 2013 Çarşamba

Floral Jean

Dün akşam günlerdir yoğun ev temizliğine canım eşim mola verdirdi ve biraz gezdik. Büyük bir avm'de hem Efe'yi eğlendirmek hem de bizim için değişiklik olması için tercih ettik. Efe'ye yemek yedirdik. Eşim ve bende evde hafif bir keyif sofrası açacağımızdan karnımızı doyurmadık. Zaten ben yiyecek birşey bulamıyorum. Salata menüleri fiyat olarak bana abartı geliyor. O paralara ben 1 haftalık pazar alışverişimi yaparım. Atıştırmalık tercihim eti form ürünleri oluyor.
Dün akşam şok olacağım bir şey oldu. Zayıfladığımdan beri hiçbir mağazadan ne birşey denedim nede aldım. Eşime LCW'ye uğrayalım bir bakayım dedim. Şöyle kapıdan girişte baktım bu pantolonun rengi ve modeli çok hoşuma gitti. 38 beden yazan etiketli ürünü aldım. Kabine geldiğimde tam giyecekken pantolonun bel kısmındaki yerde 36 beden yazıyordu. Önce giymeyecektim sonra bir ümit olur belki dedim. Giydim ve sonuç hayatımda ilk defa 36 beden yazan bir pantolon giymiş bulunmaktayım.
Görevli bayana bu etikette 38 yazıyor ama içinde 36 yazıyor dedim "evet yanlış basılmış ama size 36 beden olmuş hemde maşallah boyunuz uzun olunca çok yakışmış" ben nerdeyse mutluluktan havalara uçacağım.
Eşimede gösterdim. "ne mutlu sana diyor":)))

İnanın ben hayatım boyunca sadece 44-46 beden aldım LCW'den o yüzden 36 beden bir ürünü giyebilmek benim için çok şaşırtıcı. Belki kalıplarda oynama vardır bilemiyorum kıyaslamamı eski aldığım kıyafetlere göre yapıyorum. Nasıl sizce? Bedenler konusunda yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Bu fotoğrafıda üzerimi değiştirirken çektim çok kötü olabilir ama benim hoşuma gitti.
Dün giydiklerimide göstermiş olurum dedim.
Bu yıl ispanyol  paça modası tam benlik. Uzun boyumunda avantajı ile çok yakıştırıyorum kendime tabi eşimle gezerken herkesin bakışıda görülmeye değerdi:))))eşimde 2 metre boyunda olunca bende dolgu topukla 1.85 oluyorum.
Böyle işte kızlar şimdi dikiş etkinliği için elbisemi yayına hazırlamam lazım.

2 yorum:

suhuba dedi ki...

Süper olmuş bende 36 giyermiyim acaba?

blogdayaparimkariyerde dedi ki...

fıstık olmuş fıstııık=)