4 Nisan 2013 Perşembe

Kızlar bana tayt yakışıyormu sizce? Haydi beraber spor yapalım:)))


Kızlar bu zamana kadar tayt-tişört ikilisini giyme cesareti gösterememiştim. Sizce giymelimiyim. Nasıl duruyor?


Bugün evde de pilatese başladım. Ebru Şallı'nın pilates derslerini netten takip ederek sabah sabah spora başladım. Karın bölgesi ve basen bölgesi için faydası olur umuyorum. Daha zinde ve kendimi iyi hissediyorum.
Haydı kızlar sabah 7-8 gibi spor yapalım. Birlikten kuvvet doğar. Ardından da greyfurt suyu. Destek olalım birbirimize.

Ebru Şallı gibi kusursuzca olsun tayt giydiğimizde:)))
Bir önceki yayınımda bana yorumları ile destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız kızlar.
Sizleri seviyorum:)))))
Resimleri oğluşum çekti bulanık çıktılar ama idare edin.

6 yorum:

ANTİGONE dedi ki...

kesinlikle yakışmış. ama benim tercihim her zaman daha uzun üstlerle giymekten yana.

Yelek dedi ki...

Walla ne basen kalmış ne göbek kalmış helal olsun. O taytı bence belde bir kısa penyeyle giyseniz olur demek istiyorum. Bu konudaki azminizin bulaşıcı olması dileğiyle...

suhuba dedi ki...

Sealm, Bence hoş olmuş. Vücutta sorun yok bence Üstüne daha uzun olmayan salaş birşey ya aslında bir önceki yazındaki miki mouse tişörtün varya onun gibi birşey tarzda yapar :) Evet akşamları spor yapıyorum. Sabah kısmına katılamam ama akşam sporumla sana destek olurum. Söz haftada 5 gün?

Unknown dedi ki...

evde giymek için ideal bir kıyafet olabilir ama ben şahsım adına dışarıda taytlı bayanlar görmekten hiç hoşlanmıyorum,hele üzerine kısacık tişört giyildiğinde ortaya çıkan görüntü gerçekten nahoş,vücüt hatlarını bu kadar belli eden bir kıyafeti üzerine uzun bir şey giymeden giymeye ne gerek var anlamıyorum,,sevgiler

arch.fikriye dedi ki...

Antigone; beğendiğinize gerçekten sevindim.bende tavsiyene uydum ve uzun hırkam ile kombinledim.

Funda çağlayan; çok sağol Fundacım.valla biraz daha cesaretlenip giyeceğim.arkadaşlar bayıldı. bir de tayt giymiş nispetmi yapıyorsun bize diyorlar. aynen bulaşsın herkese valla daha iyi hissediyor insan kendini.

arch.fikriye dedi ki...

Suhuba;beğenilmek ne güzel hemcinslerin karşısında.takdir almak mutlu ediyor insanı. Evet aslında o tarz bluzların iç atletide oluyor rahat giyilir. aynen canım en azından teşvik etmiş oluruz birbirimizi.spor şart:)))


Başak pdr; nacizane fikrinize saygı duyuyorum. bende karşı çıkardımki hayatımda giymedim.bence önemli olan insanın kendine yakıştırması.bugün bir kapalı bayanın skınny pantolon üzerine badi ve dar kesim hırka giydiğini gördüm hepside kemer üstüydü. bakış açısına bağlı.ben sadece başörtüsüne saygı gereği uzun giyinseydi daha iyi olurdu yorumu yaptım.durum bu bir kişi yapar genellenir. örnekler fazlasıyla var. veya açık bir bayan kolsuz minnacık bir bluz altına tayt yada daracık eşofman veya kot. bu birde kilolu olunca bir kötü görünüyor sana hak veriyorum ama dediğim gibi yakıştırmak lazım.ben tabi o kadar uç noktada değilim belli bir görüşümüz vardır elbet.yorumun için gerçekten teşekkür ederim.