4 Nisan 2013 Perşembe

Taytlı Kombin ve diyet yiyecekleri

Bugün sabah yayınımda tayt giymekle ilgili bir paylaşımım ve istişarem vardı. Arkadaşlarımın hepsine güzel yorumları için teşekkür ederim.
Tayt-tişört ikilisi cesaret isteyen bir giyim tarzıdır bana göre de kişilerin tercihleri konusunda katı kurallarım ve tepkilerim yoktur. Bence yakıştıktan sonra herkes herşeyi giyebilir.
Ben normalde bu tarz kullanabilirim. Bir ceket veya salaş bluzla ama öyle bir an oluyorki insan giymem dediğini giymek istiyor. Bugün spor yaparken bu tarz takıldım. Gayet kibar ve rahat oldu. Ayağıma babetle rahatlıkla gezmeye bile gidebilirim. Popart desenli portföyümü çok seviyorum. Krem - siyah kullanılması güzel bir kombin.

Evett kızlar ben böyle bol bol salata yiyorum. Mercimek baş yiyeceğim olduğu için haşlanmışını salatada dahi yiyorum.
Salatamda aklınıza gelecek bütün yeşillik var. Havuç,kara lahana, salatalık, domates, yeşil soğan, yeşil sarımsak,marul evde ne varsa doğrayın. Sos için limon, nar ekşisi(asla vazgeçemem), zeytinyağı ve çok az miktarda tahin.
HEpsini karıştırıp bir güzel yiyorsunuz. Offff kuzu çevirme olsa değişmem.
Büyük bir kase yediğim için akşama yemem. Sabah birşey yememiştim sadece bir kase yoğurt yemiştim. Ve sadece kuru kayısı ve fındık. Bütün gün yeter doyurur insanı. Sadece ben doydum tıka basa demeli. Otomatik olarak kafa kodluyor ve acıkmıyorsunuz.

Açlık hissettiğinizde 2-3 adet kuru kayısı vb. atıştırmalık yemeniz kafi gelir.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

çok hoş olmuşsun.maşallah sana:)

Unknown dedi ki...

Çok yakışmış, bence istediğiniz her şeyi rahatlıkla giyebilirsiniz.

arch.fikriye dedi ki...

Sağol canım benim.herkes çok beğendi yeter diyorlar.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

ooohhhh masallah deyim yerindeyse dal gibi olmussun. Su gobegi eritmenin formulu varmi sende:))

arch.fikriye dedi ki...

Pınar Sakin Çalğan; Hoşgeldiniz ve yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim. zayıflamak özgüvenimi tavan yapmışken giymek için cesaret toplamaya çalışıyorum. ayyy bir mutlu oldum inanın:))

arch.fikriye dedi ki...

Mevlüde Türk; Mevlüde hanımcım valla aslında ağırlıklı yürüyüş ve aletli jimnastik ile desem.aslında yeme düzeniylede alakalı oldu.bugünden itibarende Ebru Şallının netten pilates derslerini takip edip sabah 7-8 arası spor yapıyorum.taş gibi olsun diye:)))

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Ay evet pilates cok ise yariyor, benim kilo ile sorunum yok, gobekle basim dertte:) Evet bende baslayayim yarin sabahtan itibaren:) Valla taytli kombininizle ozendirdiniz benide:)

Unknown dedi ki...

ikiz kızlarımın doğumundan sonra ben de kilo verdiğimde kendimi tayt giyerek tebrik etmiştim :)

ikitanemvebiz dedi ki...

Çok güzel olmuşsunuz Maşallah tayt kombini yakışmış
darısı isteyenlerin başına :)
bende kendimce resimlerdeki bayanla profil resmindeki bayan farklı diyordum bu haliniz süper azminize bayıldım

arch.fikriye dedi ki...

Duygu karataş; yorumunuz için teşekkür ederim. demekki aynı psikoloji oluşuyor:))

İkitanemvebiz:Çok teşekkür ederim. evet saçlarımın rengi farklıydı ve uzundu.yazık ettim saçlarıma dedim ve dinlenmeye bıraktım.