25 Ocak 2013 Cuma

Karne günü mutluyuz:)

Ve benim oğluşumun bu önemli günü için kombinim. Kendi emeğim eteğim, 25 yıllık mazisi olan krep demor kumaş gömleğim, teyzoşumun hediyesi hırkam ve aksesuarlarım. Herkes çok beğendi bakalım beğenecekmisiniz kızlar:)))))



Ne olduğunu anlamasalarda çok mutlular çünkü tatil başladı resmen. İlk karneyi aldı oğluşum. Ondan çok ben heyecanlıydım bugün.

Bu güzel günün hatırası fotoğraflar
Saygı değer tekin hocamız.




2 yorum:

Unknown dedi ki...

hayırlı ugurlu olsun..nasıl zormu 1.sınıf.kızım seneye başlayacak yapabilirmi zorlanırmı çok korkuyorum.beni bilenler şimdiden sinir haplarına başla diyorlar.sizne dersiniz.ben çok küçükken yapabileceginin fazlasını istedim sanırım,onda olumsuz tepki oluşturdu.birşey ögretmeye kalksam hemen bir bahane bulup o ortamdan uzaklaşıyor..neyse benim sıkıntı üretmede üstüme yoktur.hep böyle güzel heyecanlarınız olsun inşallah....

arch.fikriye dedi ki...

bence gözünüzü körkutmayın. zor kolay olan hiçbirşey yoktur elbette.sadece sabır. sonuçta biz bile birşeyi öğrenirken fransız kalıyoruz bazen.bu küçücük bedenler ne yapsın.taviz yok tabii sıpalar acayip kullanıyor insanı.içindede varsa zaten sökülür gider.benim oğlum 5 yaş 6 aylıktı.çok korktuk ama şükür.iyiki var biciriğim. Allah sizinkini ve cümlesini korusun.sevgilerimle:))))