9 Şubat 2013 Cumartesi

Dıy'lediklerim ve Vintage elbise


Evet başarı benim için bu elbisedir.Daha önce 35-40 yıl önceki moda yayınımda bu elbiseden bahseetmiştim. 40 beden olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu elbiseye girdim sonunda::))))
Buda diktiğim dantel elbisem. Eski masa örtüsünden diktim. Pazartesi düğün için kombinim buydu ama eşim izin vermedi.Çokmu acayip oldu?Sizce asıl olmuş,?
Bu eteği dün diktim. eski kot eteğimden. Çok kullanışlı oldu. Bukalıptan her renk dikmeyi düşünüyorum hem zarif hemde rahat kullanılıyor.Kombinim de fena sayılmaz değilmi?:))))))






7 yorum:

X madame dedi ki...

hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık ama en çok dantele bayıldımmm onu hatırlıyorum annenizin masa örtüsüydü değilmi giyince çok çok daha güzel göründü gözüme. vintage elbiseninde kumaşı güzelmiş :)

arch.fikriye dedi ki...

evet x madame.annemde bugün gördü ne güzel olmuş diyor.sağol gerçekten.elbisemde tam vintage.35 yıllık var:)))

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Elbiseler harika. Ellerine sağlık arkadaşım. Nasıl 44 46 beden oldun ve nasıl 40 bedene inebildin meraktayım. Bu daha büyük başarı bence:) Muhtamelen hikaye aynıdır: Doğum ve emzirmede alınan kilolar:) Ben 54 kilo ile hamile kaldım, 13-15 kilo falan aldım, oğlum 4 kilo kadar doğdu. Şimdi 70 kilo falanım. Eee, oğlanın bana zaten zararı yokmuş:) Allahtan boydan kurtarıyorum. Öyle ki, alışverişe gittiğimde bana önce 40 beden falan çıkarıyorlar, sonra ben kendimi bildiğim için 40 bedeni atlayıp 42, 44 falan deniyorum. Optik yanılma bu olsa gerek:) Geçen sene kayınvalidem düştü, kalça kırığı,ameliyat derken, yaklaşık 2 ay kadar neredeyse her gün misafir ağırladım. Gündüz işte, akşam evde canım çıktı. İşte fazlalıkların bir kısmı o sırada giti mi, bedenim mi sıkılaştı bilmiyorum, 1 beden kadar küçüldüm. Ama spor şart galiba. Sen sporla mı zayıfladın?

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

İyi, yorum önce onaydan geçiyormuş, otomatik değilmiş. Dantel elbise galiba iç gösteriyor. Bluz veya tunik olarak değerlendirirsen altına tayt falan giyersin.

arch.fikriye dedi ki...

beğendiğinize sevindim nurten hanım.aksine ben doğum yaptığımda zayıfladım 1 ayda.ben çok aşırı yemek yiyen biriydim.bir baton pastayı bir akşamda yer,2 tabak yemek yer,her akşam çerez kola yani durum vahimdi ki 91 kilo olmuşum.pek üzerimede önem vermezdim nezaman dikişe başladım ogün kilo vermeliyim dedim.boyum 1.75 91 kilo ile tam bir gardiyandım resmen. şimdi 70 kilo falanım hedefim 65 altı. bakalım. bu süre zarfında hiç spor yapmadım.hep evdeyimde ama pazartesi yürüyüşe başlayacağım.

ANTİGONE dedi ki...

dantel elbiseye bayıldım. bence düğünün en tarz hatunu olurdun! bu arada kesinlikle 40 beden gibi durmuyorsun. öaşallah!

arch.fikriye dedi ki...

teşekkür ederim Antigoneciğim.evet bizim bey izin vermedi:))) valla beni mutlu ettiniz.hedefim 38 beden:))sizin kadar narin durmasada çabalıyorum valla:))))