19 Şubat 2013 Salı

Gri deri pantolonum ve Dıy'lanmış kazak

Merhaba kızlar,
Dün akşam bütün gün yoğunluğum yetmezmiş gibi birde yeni aldığım kumaşlarımdan deri olanı pantolon yapmak için biçtim. Kalıp Burda 2013/01 122 nolu model. Ben bu kalıbı çok beğendim yalnız 40 beden çalışmama rağmen hala torba gibi durması oldu. Deri çalışılması zor ama giyilmesi zevkli bir parçaymış onu öğrendim.
Kafasına koyduğunu yapan ben gece 1'de kalıbı çıkardım kumaşı biçtim sabahı zor ettim. Eşimi işe gönderir göndermez diktim. Ortalama 1 saatimi aldı. Bugün giymeliydim kafama koydum bir kere. Üzerimdeki kazakta bir önceki yayınımda bahsettiğim siyah tunik, lastik kısmını kestim makineye verdim kollarıda genişlemişti biraz daralltım. Kombinim tam bir bahar havasında oldu Adana'da hava güzel değerini bilmek lazım yanmak yakındır:))))
Kazak bu haliyle salaş bir hava kazandı içinede yine salaş bir bluzla rahat bir kıyafet oldu. Gümüş rengi kolye ve babetlerle ne olur ne olmaz ceket ile baya güzel oldu yaa:)))
Saçlarımdaki beyazlardan kurtulmak için bugün boyayacağım. Bir iki rütuşla sanırım güzel pozlar ile karşınızda olurum:)))

4 yorum:

bahcerama.com dedi ki...

ellerine sağlık.çok güzel olmuş,güle güle giy inşalah:))

ANTİGONE dedi ki...

bende de füme rengi esnek bir deri var. ama pantolon mu trençkot mu yapacağıma karar verebilmiş değilim. pantolona bayıldım, çok yakışmış.

X madame dedi ki...

çok güzel olmuş ellerine sağlık sanada çok yakışmış...
deri oldum olası bana çok iddialı gelmiştir ve bu yüzdendir bana çok uzak gelmiştir ama artık okadar çok görüyorum ki sanki ısınmaya başlıyorum

arch.fikriye dedi ki...

cevap geç oldu X madame özür dilerim.çok teşekkür ederim.evet bende giyemem sanırdım ama çok rahatmış farklı renkleride deneyeceğim.

Antigone;çok teşekkür ederim.ben yaptım kurtuldum kumaş zaten bu kadardı.kafamda kurtlanacağına diktim bitti:)

Bahçe dekorasyon;canım çok sağol,