11 Şubat 2013 Pazartesi

Nostalji Ve Şal yaka yelek




Nostalji rüzgarına devam. Başta ütüsüz olmalarından dolayı özür dilerim.Bavulda sakladığım hazır zayıflamışken acaba oldularmı diye merak edip denediğim ve bir fotoğrafını çekip tekrar bavula koyduğum yılların elbise ve geceliği.
Beyaz iç-dış takım gecelik annemin çeyizinden kalma. Ozaman ne kadar şıkmış gecelikler bile. Ben yıllardır saklarım ve 42 bedenmiş unutmuşum. Rahat rahat oldu yani çok sevindim.
Kırmızı elbisenin kumaşı tafta ozamanlarda modaymış, annem yeni gelinken kendi dikmiş. Bende yaz günlerini bekliyorum artık. Kruvaze yakayı giyemesemde bir kılıf uydururum artık. Dantel bir parça eklerim önüne giyebilirim belki. Olamadı evde giyerim.Evdede şık olmak lazım bazen:)))
Bu yelekte çok severek giydiğim bir parça oldu.Dediğim gibi teyzoşumda 36 bedene düşünce 38-40 beden elbiselerini bana transfer etti.Çok sevindim çünkü onun zevkine hayranımdır. Her parçayı severek giyerim. İçimdeki tunikte aynı şekilde. Önceden beden farkı dağ gibiydi başkalarına verirdik.
Teyzoşum benim annem gibidir ve aramızda anne-kız ilişkisi vardır. Paylaşırız herşeyi.
Bu arada evde durmak ve aman ne gereği var konumunda olunca (makyajsız falan) bu şekilde foto ortaya çıkıyor. İlerleyen günlerde daha bakımlı çıkarım karşınıza.
Şal yaka bu dönemde trend bizde bu akıma uyduk:))) Aslında birazda fikir vermek amacıyla yayına koydum. Anneme de "hadi ip alalım bana ör dedim" ama gözü kesmiyor. Baya kalın bir iple örülmüş. Deri kol taksam kaban niyetine giy.
Hava bugün baya garipti Adana'da bir güneş, bir rüzgar ve akşam 5 gibi bir sağanak yağmur.Şaşırdık bugün. Hayırlısı  bakalım.
Yarın yürüyüşe başlayacağım Allah'ım ne olur yağmur yağmasın diyorum.

3 yorum:

hanife dedi ki...

Güle güle kullan hepsi çok güzel en çokta yeleğe bayıldım...
Takibe aldım mutlu bir hafta dilerim...

Unknown dedi ki...

hepsi çokk güzelll.güzel günlerde giy canımmm:)kıskandım şımdi zayıflama azmini masallah sana:))

arch.fikriye dedi ki...

Hanifecim;çok teşekkür ederim.bende takipteyim.

Zerrincim her zaman bloğumu onurlandırıyorsun.teşekkür ederim. valla azimle her işin üzstesinden gelinir.yürüyüşede başladım bakalım kısmet.