9 Şubat 2013 Cumartesi

Dıy lazım bunlara:))))


Daha bu 2 parça size gösterdiğim ortalama 15-20 parça var hepsi böyle.44-46 beden kıyafetlerim. Mavi pantolonun birde krem rengi var geçen ilkbaharda C&A 'dan almıştım. Şantiyede çok giydim ve içini dolduruyordum maşallahım vardı.
Gömlekte LCW 'den  erkek reyonundan alıyordum aldığm zaman. bu gömlekte renkleri güzel olunca almıştım. Erkek reyonundan almıştım ve XL düşünün artık. Hergün bir parçayı daraltsam bir ton kıyafet çıkar.

6 yorum:

keskin makas dedi ki...

bu kadar zeyıflamayı neye borçlusunuz bende diyetteyimde :):):)

arch.fikriye dedi ki...

keskin makas aslında ben şöyle böyle diye bir diyet uygulamadım.3.5 ay oldu ortalama 20 kiloya yakın verdim.46 beden civarındaydımki şükür şuanda 40 bedenim.ben un,tuz ve şekeri hayatım dan tamamen çıkardım.şekerli istediğimde kuru incir yedim ki hiç yemezdim.pilav,makarna,unlu gıdalar,yağlı yemekler,tatlılar,kola,cips,çerez vs. kısacası zararlı olan herşeyi.ne yedim sabah kahvaltı alışkanlığım pek yoktur belki az bir peynir.öğlene doğru 11'de türk kahvesi(şekersiz),saat 1'de meyve,Saat 3-4 gibi bir porsiyon sebze yemeği.aralarda karnım acıktığında fındık ve ceviz.günde 6-7 tane.akşam mutlaka meyve eğer balık,et ve tavuk ızgara varsa yerim yoksa sadece salata.iradem çok kuvvetlidir.asla fire vermem verirsem vicdan azabı duyarım.pazartesiden itibaren yürüyüşe başlayacağım çünkü sıkılaşmak şart sündüm gittim.böyle işte:)))kendini ve vücudunu tanımaya bağlı aslında

Huzur Moda dedi ki...

agzina yemek die birsey girmio o zaman ne bilim corba bi baklagil gozle gorulen izgara var oda her aksam olmazki demi ama. mas.super kilo vermissiniz

Unknown dedi ki...

wow looks like you've lost some weight - congrats :) but you always looked lovely, went through some old posts :)
lots and lots of love and visit our blog if you like:
http://fromarmanitozurich.blogspot.ch
would totally make our day :)
xxx

arch.fikriye dedi ki...

teşekkür ederim Huzur moda. aksine ben yiyorum.baklagile hayır diyemem onu eklemeyi unutmuşum.kuru fasülye,nohut yahnisi,mercimek yemeği,ıspanak başı,çorbalar(unsuz olmak kaydı ile) bu tarz yemekleri bir porsiyon olarak yiyorum.ama dediğim gibi metabolizma hızlı olmalı veya hızlandırmalı.vücudumuzu tanımaya bağlı.

keskin makas dedi ki...

bende diyetteyim çok zooorrr şimdilik 8 kilo verdim daha 9 kilom var çok zor geliyor darısı bana